(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotasiya: Ushbu maqolada Sport menejmenti va sportda boshqaruv tizimining prinsiplari, menejmentda boshqaruv faoliyatini toʻgʻri tashkil etish va amalga oshirishga qaratilgan.