(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Maqolada fizika fanini o‘qitish jarayonida, ijtimoiy-gumonitar fanlararo aloqalarni qo‘llash asosida darslarni tashkil qilish ko‘rsatib o‘tilgan. O‘rganilayotgan mavzu bo‘yicha talabalarning mustaqil va ijodiy ishlarini rivojlantirishga imkon beradigan fanlararo integratsiyasidan foydalanish yordamida, ularda darslik, ilmiy ommabop va qo‘shimcha adabiyotlar bilan mustaqil ishlash ko‘nikmalari, ijodiy va mustaqil fikrlash qobiliyatlarini rivojlantirishi hamda ushbu jarayonning avzalliklari haqida so‘z yuritiladi