(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Hozirgi kunda O‘zbekiston qo‘shni respublikalar bilan faol hamkorlik aloqalarini olib bormoqda. Qozog‘iston Respublikasi bilan olib borilayotgan o‘zaro aloqalar bu borada muhim ahamiyatga ega. Mazkur maqolada O‘zbekiston-Qozog‘iston munosabatlarining yangi bosqichi va uning natijalari bayon qilingan.