(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada Homiladorlik vaqtida kuzatiladigan o’zgarishlar va ularni aniqlash: gumonli, ehtimolga yaqin va shoshilinch belgilar. Tashqi va ichki akusherlik tekshiruvini o’tkazish haqida aytib o’tilgan va muallif tomonidan tavsiyalar berilgan.