(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Бемор билан муомалага киришишнинг ўзига хос шартлари бор, албатта. Тиббиет хамшираси бемор хасталигининг тахминий диагнозини, шахсини, касбини, ижтимоий шароитини, савиясини, дунёкарашини, билим даражасини, ташқи психик белгиларини ўрганганидан сўнг, ўзини ҳам бу мулоқотга рухан тайёрлаганидан кейингина у билан мулоқот қилиш учун маънавий хаққи пайдо бўлади.