(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Bugungi kunda ta‘lim jarayonida texnologiyalardan foydalanish o‘qituvchi va o‘quvchi uchun bir qancha qulayliklar yaradi. Ushbu maqolada o‘quv jarayonida o‘quvchilar uchun muhim bo’lgan axborot texnologiyalarining o‘rni, ta‘lim tizimini tashkil etishda texnologiyadan foydalanish maqsadi, mazmuni va mohiyati jihatidan tahlil qilinadi.