(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
ANNOTATSIYA: Mazkur maqola psixologiyadan oʻquv faoliyatini tashkil etish shakllari, psixologiyani oʻqitishning samarali strategiyalari, anʼanaviy maʼruzalar va faol oʻrganishni ragʻbatlantiradigan va turli xil taʼlim uslublariga mos keladigan qiziqarli tadbirlarni oʻz ichiga olish muhimligi toʻgʻrisida toʻliq bayon qilingan.