(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotasiya: Ushbu ishda matematika darslarida, jumladan geometriya fanini o‘qitishda geometrik jismlarni hajmlarini hisoblashni oʻrganishda fizikaviy laboratoriya uslubini qoʻllash usuli haqida mulohazalar keltirilgan. Kub hajmini aniqlash fizikaviy laboratoriya usulida batafsil tushintirib o‘tilgan.