(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy maqola ingliz tili sinflarida zamonaviy texnologiyalardan samarali foydalanishni o'rganadi. Texnologiyaning jadal rivojlanishi bilan o'qituvchilar til o'rganish va o'qitishni yaxshilash uchun innovatsion vositalar va usullarni birlashtirish imkoniyatiga ega. Ushbu maqolada turli zamonaviy texnologiyalar, jumladan, kompyuter yordamida til o‘rganish (CALL), mobil ilovalar, onlayn resurslar va virtual haqiqat (VR) haqida umumiy ma’lumot berilgan, ularning ingliz tilini o‘qitishdagi mumkin bo‘lgan afzalliklari va muammolari muhokama qilinadi. Bundan tashqari, u ushbu texnologiyalarni sinfga integratsiya qilish uchun amaliy strategiyalarni taklif qiladi, ularning motivatsiya, faollik, tilni bilish va madaniy kompetentsiyaga ta'sirini ta'kidlaydi. Ushbu vositalarni qo'llash orqali o'qituvchilar tilni samarali o'zlashtirishga yordam beradigan dinamik va interaktiv o'quv muhitini yaratishi mumkin.