(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada kimyo fanini o'qitishda zamonaviy innovatsion texnologiyalarning integratsiyasi o'rganilib, o'quv natijalari va o’quvchining faolligini oshirishga qaratilgan. Unda turli xil vositalar va usullar, jumladan virtual simulyatsiyalar, kengaytirilgan haqiqat, interaktiv ilovalar va onlayn platformalar muhokama qilinadi. Adabiyotlarni tahlil qilish, usullarni ko'rib chiqish va natijalarni muhokama qilish orqali ushbu texnologiyalarni kimyo ta'limida qo'llashning afzalliklari va muammolarini ta'kidlaydi. Samarali amalga oshirish bo'yicha takliflar bilan yakunlanib, maqola o’quvchini sohaning rivojlanayotgan talablariga tayyorlash uchun texnologik yutuqlarni qabul qilish muhimligini ta'kidlaydi.