(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Аннотация: Мазкур мақолада бошланғич таълим жараёнида ўқувчиларни таҳлилий фикрлашга тайёрлашда 12 та интерфаол методлардан фойдаланиш технологияси мантиқан кетма-кет, изчил баён қилинган.