(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada boshlang'ich ta'lim samaradorligini oshirishda o'qitish metodlarining o'rni, boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining qiziqish va qobiliyatlarini o‘qituvchining pedagogik hamda psixologik mahorati orqali rivojlantirish, boshlang’ich ta’limda o’qitish metodlarining muhim jihatlari to'g'risida to'liq bayon qilingan.