(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: O'yinqaroq va sho'x bo'lgan boshlang'ich sinf o'quvchilarini darsga qiziqtirish va ularning qiziqishlarini o'rganish pedagoglarning eng oliy vazifalaridan biri. Dars davomida, Charxpalak"metodi, "Videotopishmoq" metodlarini qo'llash orqali dars samaradorligini yanada oshirish mumkin. Boshlang'ich ta'lim sifatini oshirishda bolalar psixologiyasi, kreativligi va pedagoglarning pedagogik mahoratlari muhim rol o'ynaydi.