(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada biz informatika fanini o‘qitishda pedagogik texnologiyalarni qo‘llashni o‘rganamiz, interfaol o‘quv platformalari, virtual reallik, onlayn hamkorlik vositalari, o‘yinlashtirish va shaxsiylashtirilgan ta’lim texnologiyalarini o‘z ichiga olishning afzalliklari va ilg‘or tajribalarini yoritib beramiz. Ushbu innovatsion yondashuvlarni qo'llash orqali o'qituvchilar kelajak muammolarini hal qilish uchun yaxshi jihozlangan kompyuter olimlarining yangi avlodini ilhomlantirishi mumkin.