(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada respublikamizda faoliyat olib borayotgan maktab amaliyotchi psixologlarning egallashi lozim bo‘lgan maxsus qobiliyat xususiyatlari va muataxassis sifatida maktabdagi va jamiyat hayotidagi o‘rni muhokama qilingan. Shuningdek, maktab amaliyotchi psixologlarning bolalarni maktabda muvaffaqiyatli o‘qishini tashkil etishda maxsus qobiliyatlari, axloqiy va kasbiy tamoyillari yoritib berilgan.