(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada matematika fanini o'qitishning dolzarb masalalari, matematika ta'limida baholashning nazariyasi, matematikani o'qitish innovatsiyalar va takomillashtirish imkoniyatlari yordamida muammolarni hal qilish to'g'risida to'liq ma'lumot berilgan.