(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola adabiy ta’limda hamkorlikda o‘qitish texnologiyasidan foydalanish, adabiy ta'limda o'quvchilarning faolligini, tanqidiy fikrlash va hamkorlik ko'nikmalarini oshirish uchun hamkorlikda o'qitish texnologiyasidan foydalanishning mumkin bo'lgan afzalliklari, muammolari va ilg'or tajribalari to'g'risida to'liq bayon qilingan.