(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada Turkistonda jadidchilik harakatining vujudga kelishi,jadid ma’rifatparvarlarining pedagogik qarashlari hamda millat ma’naviyati va madaniyatini saqlab qolish va uni yanada yuksaltirish uchun jadidchilar olib borgan faoliyat haqida ma'lumotlar berilgan.