(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Maqolada moshning Pobeda 104 navi urug‘larini ekish oldidan nitragin bilan ishlov berish va uni parvarishlashda turli me’yorlarda mineral o‘g‘itlar qo‘llashning g‘o‘zaning barg satxini ortishiga ta’siriga oid ma’lumotlar keltirilgan.