(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada O‘zbekistonda turizm sohasini rivojlantirish masalalari, turizm infratuzilmasini isloh etish, moliyaviy qo‘yilmalarni kengaytirish imkoniyatlari va shu kabi masalalar ko‘rib chiqiladi.