(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola umumiy va oʻziga xos geografik tushunchalarning ahamiyati, ularning dunyoyimizdagi murakkabliklarni yoritishdagi ahamiyati, geografiyani oʻqitishda oʻquvchilarda mustaqil va ijodiy faoliyatini tarkib toptirish, umumiy geografik va xususiy tushunchalarni shakllantirish va rivojlantirish toʻgʻrisida toʻliq fikr yuritilgan.