(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqola kimyo fanini o'qitishda yangi usul metodlardan foydalanish haqida yozilgan. Bu usullar bilan o'quvchilar fanni yaxshi tushunadi va o'rganib boradi.