(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada reabilitatsiya jarayonida koxlear implantli eshitishida nuqsoni bor bolalarda kompensator korreksion va rivojlantiruvchi yo’nalishlari haqida fikr-mulohazlar yuritiladi. Shuningdek, ta’lim jarayonida eshitishida nuqsoni bor bolalarning eshitish qobilyatlarini rivojlantirish bo’yicha amaliy faoliyatlar haqida ilmiy va amaliy tavsiyalar bayon etiladi.