(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada texnologiya fanining o'qitishning kompetensiyaviy vazifalari, texnologiya darslarida pedagogik jarayonlarni tashkil qilish, texnologiya darslariga bo'lgan qiziqishlarini o’rganish, texnologiya darslarida zamonaviy texnikalardan foydalanish to'g'risida to'liq fikr yuritilgan.