(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Hozirgi vaqtda charm sanoatida terini moylash uchun ishlatiladigan yog' emulsiyalar tarkibiga yuqori qaynaydigan yog' distillash fraktsiyalari bo'lgan mineral moylarning 10-30% qo'shiladi