(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada texnologiya fani oʻquv jarayonida taʼlim vositalaridan foydalanish metodikasi, texnologiya taʼlimining didaktik tamoyillari, texnologiya fanida oʻqitish shakllari, texnologiya fanida yangi pedagogik texnologiyalarni qoʻllash toʻgʻrisida toʻliq bayon qilingan.