(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
ANNOTATSIYA: Hozirgi davrda o'qitish sohasida o'quvchilarni o'zlarini tushunishiga va maqsadlari bilan tanishishiga qo'llab-quvvatlash juda muhimdir. O'quvchilarni o'z kuchlari, kamchiliklari va istaklari aniqlashlariga yordam berish, shuningdek ularni maqsadlarini belgilash va ularga erishishda yo'l ko'rsatish, ularning rivojlanishi va muvaffaqiyatga erishishi uchun ahamiyatli rol o'ynaydi. Yo'l ko'rsatish, resurslar va rag'batlantirish orqali o'quvchilarga o'zlarini shaxsiy rivojlanish safarida samaradorlik bilan yo'l ko'rsatish, ularni to'liq potentsialiga yetkazish mumkin. Natijada, o'quvchilarda o'zlarini tushunish va maqsadlar belgilash ko'nikmalarini rivojlantirish, ularning akademik natijalarini yaxshilash bilan birga, ularni sinfdan tashqaridagi muvaffaqiyatga yetkazadigan esas hayot ko'nikmalari bilan ta'minlashadi.