(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada informatika fanini o'qitishda ishlatiladigan zamonaviy axborot texnologiyalari,interfaol metodlar va ushbu metodlar orqali o'quvchilarni informatika fanini yaxshi o'zlashtirishlar uchun qilib borilayotgan ishlar hamda informatika fanini o'qitishga zamonaviy yondashuv usullari haqida ma'lumotlar berilgan.