(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada basketbol o'yini elementlari bilan estafeta mashqlarini bajarish,basketbol o'yini elementlari bilan estafetani birlashtirish orqali basketbol o'yinining qiziqarli va raqobatbardoshligini jamoaviy ish va estafetaning jismoniy harakati bilan birlashtirish haqida ma'lumotlar berilgan.