(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada bog‘lovchilarning qo'llanilishiga ko'ra turlari,ularning gap bo'laklari va gaplarni bir-biriga bog'lashiga ko'ra turlari,hamda bog'lovchilarning vazifalarini haqida ma'lumotlar berilgan.