(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta‘lim maktablarida matematika darslarini tashkil qilish kompyuter texnologiyalari hamda dasturlaridan foydalanish uslubiyotining ayrim masalalari ko‘rib chiqilgan.