(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
ANNOTATSIYА Maqola o'rta yoshdagi insonlarning ekstremizmga qarshi kurash va uning oldini olish bo'yicha mo'ljalari ustida qurilgan. U o'rta yoshdagi insonlar o'rtasidagi ekstremizm sabablarini, uning o'qish va uni oldini olish usullarini ko'rib chiqadi.