(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim vositalari asosida boshlang‘ich sinf matematika darslarida arifmetik amallarni bajarishning og‘zaki va yozma hisoblash usullarining farqli tomonlarining xususiyatlari haqida tushuntirishlar berilgan.