(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: maqolada boshlang‘ich sinflarda matematika darslarini ijodiy tashkil qilish, matematika fanini o‘qitish, metod va didaktik o‘yinlarni qo‘llash bo’yicha tavsiyalar berilgan.