(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
ANNOTATSIYA. Kartoshka dunyodagi eng keng tarqalgan ekinlardan biri sifatida butun dunyoni oziqlantirishga tayyor (yevropada ikkinchi non ham deb ataladi). Yo'l yo'lakay olimlar ko'plab odamlarning ratsionidagi mashhur asosiy mahsulot ham uni kuchaytirishga yordam berishi mumkinligini aniqladilar. Ushbu maqolada esa kartoshkadan elektir tokini olish va uning istiqbollari haqida so’z borgan.