(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada matematika darslarida komputer texnologiyasidan foydalanish jarayonida o'quvchilarning faoliyatini nazorat qilib borish hamda ularda 4K modulini shakllantirish haqida va komputerda berilayotgan topshiriqlarni bola bilim sa`viyasiga moslashtirish o'quvchilarni mavzuni oson o'zlashtirishi haqida ma`lumotlar berilgan.