(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ona tili va adabiyot darslarida innovatsion texnologiyalardan samarali foydalanish hamda ularning bugungi ilm-fan uchun ahamiyati haqida fikr va mulohazalar keltirilgan.