(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Аnnotаtsiyа: Ushbu maqolada “Mahbub ul-qulub”ning tuzilishi, birinchi, ikkinchi,uchinchi faslidagi masalalar o‘rganildi. Undagi ma’naviy-аxloqiy qаrаshlаr, tа’limtаrbiyа hаqidаgi fikrlari yoritib berildi.