(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
ANNOTATSIYA Maqolada transport vositalari ekspluatatsiyasida moylash materiallarining turlari va turli iqlim sharoitlarida moylash materiallarini to‘g‘ri tanlash bo‘yicha ma’lumotlar keltirilgan.