(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
: Ushbu maqola neft va gaz konlarida mahsuldor qatlamlarni ochish usullari, ularning samaradorligi va texnologik yondashuvlari haqida fikr yuritadi. Tadqiqotda soha bo‘yicha qo‘llanilayotgan zamonaviy usullar va innovatsiyalar ko‘rib chiqiladi. Maqola kon texnologiyasini rivojlantirishga hissa qo‘shuvchi yangi usullarni tadqiq etishga qaratilgan.