(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Davlat budjeti bu mamlakatning o’z harakatlarini moliyalashtirish,yangi loyihalar ishlab chiqish,hayotning eng muhim tarmoqlarini moliyalashtirish uchun muhim bo’lgan tarmoqdir va uni to’g’ri ishlab chiqish hamda ijro etish katta masuliyatni talab etadi.