(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Bul maqalada Qaraqalpaqstan Respublikasına miyneti sińgen kórkem óner ǵayratkeri, birinshi professional hayal kompozitori Dariko Djańabaevanıń vokal jónelisindegi shıǵarmaları, sonıń menen birge “Muxabbatıńnan” atlı qosıqtıń talıqlanıwı haqqında sóz etiledi.