(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu hujjat maktabgacha ta’lim muassasalarida ta’lim jarayonini samarali boshqarish uchun mo‘ljallangan adaptiv boshqaruv modelini taqdim etadi. Model ta’lim muassasasining o‘ziga xos xususiyatlarini, shuningdek, doimiy o‘zgaruvchan tashqi