(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Maqola korxona buxgalteriyasining asosiy vazifalari, turlari va uning amaliyotdagi rolini ko‘rib chiqadi. Korxona buxgalteriyasi tashkilotning moliyaviy faoliyatini boshqarish, soliqlarni hisoblash va to‘lash, moliyaviy resurslarni samarali taqsimlashni ta'minlash kabi vazifalarni o‘z ichiga oladi. Zamonaviy texnologiyalar va malakali xodimlar yordamida buxgalteriya tizimini yanada samarali qilish mumkin.