(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu metodik tavsiada texnologiya darslarida interfaol metodlardan samarali foydalanish, shu jumladan grafikli organayzerlar “Klaster”, “Venn diagrammasi” misolida mavzularni qiziqarli tashkillashtirish haqida metodik tavsialar berilgan.