(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu metodik tavsiyada o'quvchilar o'rtasida savodxonlik ko'nikmalarini oshirishda ona tili fani darslarining muhim roli ko'rib chiqilgan. Mavjud adabiyotlarni har tomonlama tahlil qilish orqali ona tilini o'qitishda qo'llaniladigan turli usullar o'rganilib, ularning savodxonlikni oshirishdagi samaradorligi baholanadi.