(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Davlat tibbiy sug‘urta tizimini joriy etishning eng muhim shartlaridan biri birlamchi tibbiy sanitariya yordami muassasalarini raqamlashtirishdir. Ana shu talablarga ko‘ra Sirdaryo viloyatidagi tibbiyot birlashmalariga lokal tarmoqlar tortilib, yuqori tezlikdagi internet bilan ta’minlandi. Ushbu maqolamiz ham, shifokor ko‘rigiga navbatni raqamlashtirishga asoslangan maqola hisoblanadi. Unda mobil ilova va ijtimoiy tarmoqning turli elektron shakllari orqali foydalanish yo‘llari yoritilgan.