(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
ushbu maqolada professional taʼlim tashkilotlarida ta’limning innovatsion texnologiyalari va ushbu ta’lim yo’nalishi taraqqiyotidada sunʼiy intelekt vositalaridan foydalanishning oʻrni, mazmuni, vosita va turlari, hamda rivojlanish jarayonlari xususidagi fikrlar o’rin olgan.