(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada bo‘lajak boshlang’ich sinf o‘qituvchilarida Interfaol usullarni ta’lim jarayonida samarali qo‘llash kompetensiyalarini shakllantirishga mo‘ljallangan zamonaviy metodlar to‘grisida fikr yuritilgan.