(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada Markaziy Osiyo axolisining bronza davrida ijtimoiy-iqtisodiy hamda madaniy hayoti haqida ma’lumotlar keltirib o‘tilgan. Qolaversa qadimgi savdo yo‘llari haqida ham ma’lumotlar bor.